Ana Sayfa
Önceki Sempozyumlar
2023
2024
Sempozyum Programı
Takvim
Başvuru
Amaç ve Kapsam
Konular
Konuşmacılar
Kurullar
Onur Kurulu
Bilim Kurulu
Düzenleme Kurulu
Türkçe
English
Ana Sayfa
Takvim
Konuşmacılar
Başvurular
Kabul Edilen Bildiriler
Amaç ve Kapsam
Konular
Konu
Ana Sayfa
Konu
Sempozyum Konuları
Kahvenin Tarihi
Kahve Çekirdekleri
Dünyadaki Kahve Çeşitleri
Kahve Tarımı
Kahvenin Türk Kültüründeki Yeri ve Önemi
5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ve Gastronomi Turizmine Etkisi
Türk Kahvesi ve Kahvehane Kültürü
Kahve ve Sanat
Kahve Demleme Yöntemleri
Kahve Tüketim ve Servis Şekilleri
Kahve Rotaları
Kahve Eşlikçileri
Kahveli Ürünler
Baristalık
Yeni Nesil Kahvecilik
Kahve Üretim Teknolojisi
Kahve Bileşimi
Kahve Üretim ve Tüketim İstatistikleri
Kahve Pazarlama Stratejileri
Kahve Ticareti ve Rekabet
Kahvede Markalaşma
Kahvenin Sağlık Üzerine Etkileri
Kahve ve Kafein
Yan Ürünler, Atık ve Döngüsel Ekonomi
Tüketici Davranışları
Kahve Üretim ve Pazarlamasında Kurumsal Sosyal Sorumluluk
Kahve ile İlgili Diğer Konular
Konular
3. Kahve Sempozyumu
Toros Üniversitesi
27 Ağustos 2025 Çarşamba
Sempozyum Tarihi